Една страст, превърнала се в начин на живот

животът в неговите най-страстни
моменти намира любимата си кройка
в моден бутик atelier sposa

Историята на Atelier Sposa е 28 години - бутиково преживяване в желанието да бъдеш себе си - разказва за десетки хиляди специални моменти.

Във Варна, където е създаден брандът, той е емблема за изкуство в модата. “За мен е важно да пресъздам желанията на нашите клиенти със свободата да изразя чувството си. Да бъда творецът, виждащ симетриите и несъвършенствата на тялото в перфектната кройка и улавящ емоцията на жената в цветове. Ние не продаваме рокли. Ние скрояваме мечти”, разказва Соня Ангътян, създател на модния бутик.

Прецизната изработка на официална дреха по поръчка или безупречният усет в избора на точния модел от колекциите на световни марки, с които Соня работи, създават наследствената любов към нейния бранд.

 

Във Варна често жени от различни поколения в една фамилия обичат Atelier Sposa и специалното отношение на внимание и грижа от целия екип – от посрещането в магазина, консултацията, пробите до готовата рокля. Историите, в които клиентка, избрала роклята за първия си ден в живота на съпруга, влиза отново в бутика вече като майка на абитуриент, са признание за изключително доверие към марката.

 
 

Atelier Sposa има ателие и магазин във Варна, но роклите живеят на много адреси не само в този град. Те обичат да пътуват по света, да вдигат сватба в странство и на различни места – в гората, на скалите, на брега.

 

Роклите на Соня Ангътян обичат сцената и сцената ги обича. Няколко поредни години актрисите, номинирани за театрална награда “Икар”, носят на церемонията по награждаване официална рокля, създадена в дизайна и шева на Atelier Sposa.

 

Момичетата, които се вълнуват и искат да бъдат най-красивите на първия си бал, харесват много атмосферата, която Соня и екипът й създават. Тук те споделят фантазия, колебание, понякога и неудобството да носят рокля, тук получават разбиране и пълна подкрепа за своите предпочитания, вкус и избор.

 

Консултантите на Atelier Sposa предлагат различни стилове и модели, рисуват желанията, дори в избора на цветове разказват сърцето и историята на своята клиентка.

 
Има мечти, които живеят под един покрив. В бутика на соня ангътян десет прекрасни жени създават мечтите с шивашки метър, фини конци и изящни висококачествени платове. десетки хиляди кройки, които събират специалните моменти на много жени в каталог от над 10 хиляди страници.
приблизително толкова са дните от 1995г до днес.
В историята на Atelier sposa Жените имат своята рокля.
И с нея обличат първо сърцето си!

ЗАПАЗИ Час ЗА ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ

За още вдъхновения от atelier sposa

Направете Запитване